nloken.com © 2006-2010

 

Nyheter

 

• 15.07.10 Nye album»

Lagt ut fire nye album fra turen til Østerrike for bryllupet til Sunnas tante i familiegalleriet.

 

• 21.06.10 Nye album»

Lagt ut tre nye album fra påske, 17. mai og studietur til Antwerpen i Cranfield- og familiegalleriet.

 

• 11.10.09 Nytt galleri»

Opprettet galleriet Cranfield University, hvor jeg vil legge ut diverse bilder fra det kommende året her i England.

 

 

 

Litt om meg selv

 

 

 

 

Jeg kan jo nesten ikke ha en hjemmeside uten å skrive noen få linjer om meg selv, så "here goes nothing.."

 

Mitt navn er da altså Nicolai og jeg er en 25 år gammel kar fra Oslo. Sommeren 2008 leverte jeg bacheloroppgaven min i Logistikkledelse / Supply Chain Management ved Handelshøyskolen BI, og i løpet av høstsemesteret samme år ble bachelorgraden ferdigstilt. Jeg bor for tiden i England hvor jeg skriver masteroppgaven min i Logistics and Supply Chain Management her ved Cranfield University.  

 

Samtlige somre siden 2001 har jeg jobbet i Tusenfryd syd for Oslo. Her har jeg vært innom litt av hvert og tidligere har jeg prøvd meg både i Spillavdelingen og Attraksjonsavdelingen, før jeg i 2007 gikk over til Vaktavdelingen hvor jeg fremdeles befinner meg. Her er jeg nå i lederteamet og vi skal ikke se bort fra at min karriere på Tusenfryd fortsetter også etter 2009-sesongen... Dersom du er innom Tusenfryd i løpet av sommeren er sjansene gode for at du finner meg et eller annet sted, da sommerferie i løpet av de siste årene har blitt litt av et fremmedord for meg...

 

Utenom jobb og studier har jeg siden januar 2007 vært medlem av Oslo Røde Kors Hjelpekorps hvor jeg deltar på sanitetsvakter rundt om i Oslo på alt fra Disney On Ice i Spektrum til konsert med Bruce Springsteen på Valle Hovin. Det har vist seg nyttig både privat og i jobbsammenheng å ha lært mer om førstehjelp enn den basale kunnskapen de fleste av oss innehar.

 

Som denne siden forhåpentligvis reflekterer, er fotografi blitt en stor lidenskap de siste årene. Jeg prøver så langt det lar seg gjøre å ta bilder gjennom hele året og tar gjerne en fotosafari rundt omkring med fotofile venner.

 

Ellers er jeg så heldig å være onkel til tre nydelige jenter, min brors datter Victoria på 10 og min søsters tvillingjenter Kine og Andrea på 3 år. Kanskje har vi tre potensielle Tusenfrydere i dem...?